Català / Castellà

“El millor dels viatges sempre és el pròxim.” – Javier Reverte

*AVISOS:

Els destins avancen cap a la normalitat. LListat de països que mantenen les restriccions als viatges: https://wingstoclaim.com/blog/viajes-en-verano-lista-de-paises-que-mantienen-las-restricciones-covid/

Per a  viatjar a Espanya si disposa d’un Certificat COVID digital  UE, o equivalent UE no és necessari emplenar el formulari de control sanitari SpTH.   https://www.spth.gob.es/spain-validator

Protocol sanitari COVID19: https://bit.ly/3b0ZFbf

IMPORTANT: Nova normativa de  maletes a cabina de VUELING. Consulteu aquest enllac: https://www.vueling.com/es/servicios-vueling/prepara-tu-viaje/maletas/equipaje-de-mano

Hi ha experiències que no passen desapercebudes, emocions que no s’obliden i que desitgem que perdurin per sempre.

Perquè un viatge no acaba mai, flueix al llarg del temps en els nostres records.

Viatgesd’autor /

Grups reduïts

Els nostres guies, amb gran experiència i coneixedors de les destinacions, dissenyen diferents rutes de gran interès cultural, històric i patrimonial del lloc. Els faran viure increïbles experiències, a més d’oferir-los valuosos detalls i explicar-los històries desconegudes que sens dubte els captivaran.

Destinacions /

Malaika

Novetats

Us mantenim informats de les novetats, normativa, documentació, i tot allò que pugui afectar al vostre viatge o sigui del vostre interès.

15/6/2022
Actualització dels requisits d’entrada a EEUU

A partir del 12 de juny de 2022, ja no es requereix que els viatgers als Estats Units mostrin una prova negativa de COVID-19 abans d’abordar el seu vol. No obstant això, continua vigent que, “els viatgers estrangers hauran d’estar amb la pauta completa de vacunació i proporcionar la documentació de l’estat de vacunació abans d’embarcar en l’avió”.
Més informació: https://es.usembassy.gov/es/actualizacion-de-los-requisitos-de-entrada-a-los-ee-uu-politica-sobre-vacunacion-para-vuelos-internacionales-con-destino-a-ee-uu/

30/5/2022
Alemanya, suspèn el passaport COVID durant 3 mesos

Alemanya ha suspès l’obligació de presentar el passaport Covid per a entrar al país a partir de l’1 de juny i durant tres mesos. Segons aquesta mesura, els viatgers no han de presentar el document que acrediti que estan vacunats, que han superat la malaltia o que tenen un test negatiu recent.

Es manté l’estricta normativa per als viatgers procedents dels països dominats per les variants més agressives del coronavirus SARS-CoV-2, que han de sotmetre’s a 12 dies de quarantena, independentment que estiguin o no vacunats. Actualment, no hi ha cap país sota aquesta qualificació, segons els paràmetres de l’Institut Robert Koch, però la norma es manté en cas que aquesta situació es repeteixi en aquests tres mesos.

Les mesures de COVID-19 difereixen d’un lloc a un altre i canvien amb freqüència. Consulti el lloc web de l’Oficina Nacional de Turisme d’Alemanya per a saber quines mesures estan vigents en els llocs que pensa visitar.

Totes les persones, incloses les vacunades, han de continuar prioritzant les precaucions sanitàries bàsiques, ja que encara s’està investigant la immunitat a llarg termini contra el COVID-19.

https://elblogdeavasa.com/blog/alemania-suspende-el-pasaporte-covid-durante-tres-meses-1

 

 

 

29/3/2022
VUELING: Eliminació Health Pass Vueling – check-in online

Vueling ens informa que:

“Després de relaxar-se els requisits d’entrada a la majoria dels països, informar-vos que avui s’eliminarà de les nostres plataformes l’eina Health Pass de Vueling, que s’havia creat per a carregar els documents requerits al país d’entrada.

A partir d’aquest moment , el check-in en línia  torna al procediment habitual pre-covid

I si vols estar informat de tot

He llegit i accepto la política de privacitat

Informació de contacte

Carrer de París, 209, Pral 2a08008 BARCELONAaayats@malaikaviatges.com
Camí dels Horts, 817124 Llofriu, Gironamtribulietx@malaikaviatges.com