Català / Castellà

“El millor dels viatges sempre és el pròxim.” – Javier Reverte

*AVISOS:

Per a  viatjar a Espanya si disposa d’un Certificat COVID digital  UE, o equivalent UE no és necessari emplenar el formulari de control sanitari SpTH.

https://www.spth.gob.es/spain-validator

Protocol sanitari COVID19: https://bit.ly/3b0ZFbf

IMPORTANT: Nova normativa de  maletes a cabina de VUELING. Consulteu aquest enllac: https://www.vueling.com/es/servicios-vueling/prepara-tu-viaje/maletas/equipaje-de-mano

Hi ha experiències que no passen desapercebudes, emocions que no s’obliden i que desitgem que perdurin per sempre.

Perquè un viatge no acaba mai, flueix al llarg del temps en els nostres records.

Viatgesd’autor /

Grups reduïts

Els nostres guies, amb gran experiència i coneixedors de les destinacions, dissenyen diferents rutes de gran interès cultural, històric i patrimonial del lloc. Els faran viure increïbles experiències, a més d’oferir-los valuosos detalls i explicar-los històries desconegudes que sens dubte els captivaran.

Destinacions /

Malaika

Novetats

Us mantenim informats de les novetats, normativa, documentació, i tot allò que pugui afectar al vostre viatge o sigui del vostre interès.

29/3/2022
VUELING: Eliminació Health Pass Vueling – check-in online

Vueling ens informa que:

“Després de relaxar-se els requisits d’entrada a la majoria dels països, informar-vos que avui s’eliminarà de les nostres plataformes l’eina Health Pass de Vueling, que s’havia creat per a carregar els documents requerits al país d’entrada.

A partir d’aquest moment , el check-in en línia  torna al procediment habitual pre-covid

24/2/2022
SUÏSSA ANEM ALLÀ !!

Tenim molt bones notícies! Des de divendres passat 18 de febrer, per a accedir a Suïssa ja no és necessari presentar el certificat covid digital ni emplenar el formulari electrònic d’accés per a viatgers procedents de la Unió Europea. Tampoc es requereix cap mena de test PCR ni antígens.
Més informació: https://bit.ly/3HagNZO

28/1/2022
La UE introduirà noves restriccions de viatge basades en individus a partir de l’1 de febrer.

Segons aquesta decisió, s’han d’aixecar totes les restriccions a la lliure circulació per als viatgers que posseeixin un certificat COVID digital de la UE que acrediti que han estat vacunats amb almenys dos vacunes COVID-19 en els últims 270 dies, un certificat de recuperació de COVID-19 emès en els últims 180 dies, o resultat negatiu d’una prova realitzada en les últimes 72 hores si és PCR o en les últimes 24 hores si és una prova ràpida d’emergència.

Aquells que no posseeixin un certificat EU Digital COVID han de realitzar la prova de COVID-19 24 hores abans o després de l’arribada. Queden exempts els nens menors de 12 anys, així com aquells amb una funció o necessitat essencial, i els viatgers transfronterers.

I si vols estar informat de tot

He llegit i accepto la política de privacitat

Informació de contacte

Carrer de París, 209, Pral 2a08008 BARCELONAaayats@malaikaviatges.com
Camí dels Horts, 817124 Llofriu, Gironamtribulietx@malaikaviatges.com