Català / Castellà

“El millor dels viatges sempre és el pròxim.” – Javier Reverte

*AVISOS:

“Els Estats Units elimina requisits d’ingrés per COVID-19”
Estats Units, un dels països que encara mantenia restriccions sanitàries, va anunciar l’eliminació del requisit de vacunació.
A través d’un comunicat de la Casa Blanca, el govern dels Estats Units va donar a conèixer que eliminarà el requisit de vacunació per a empleats federals i turistes estrangers que tenia per a l’ingrés al país.
La mesura entrarà en vigència el divendres 12 de maig i permetrà que els ciutadans estrangers puguin ingressar al país sense presentar un certificat de vacunació contra COVID-19 vigent.

“Anunciem que l’administració acabarà amb el requisit de vacunació contra el COVID-19 per a empleats i contractistes federals, i viatgers per via aèria al final del dia 11 de maig.”, diu el comunicat emès per la Casa Blanca.

Així, els viatgers internacionals només  necessiten la seva documentació migratòria com a passaports i visa (si aplica), per a viatjar des d’altres països cap als Estats Units.

Japó elimina tots els requisits d’entrada al país a partir del 8 de maig
Ens complau informar que aquells viatgers que ingressin al Japó a partir del 8 de maig de 2023 ja no hauran de presentar un certificat de vacunació vàlid o un certificat de prova previ a la sortida, ja que la COVID-19 passarà a reconèixer-se com una malaltia infecciosa de classe V sota la categoria de malalties infeccioses.
No obstant això, si us plau tingues en compte que les mesures de quarantena en ingressar al Japó poden enfortir-se segons sigui necessari, si ocorre un nou brot de malaltia infecciosa a l’estranger.

Fi dels controls sanitaris d’entrada a Espanya des del 21 d’octubre.
S’eliminen tots els controls sanitaris independentment de la procedència del vol o nacionalitat segons la Resolució de 18 d’octubre de 2022, de la Direcció General de Salut Pública.
La mascareta en el transport públic, inclòs l’avió, continua sent obligatòria.
https://www.sanidad.gob.es/profesionales/saludPublica/ccayes/alertasActual/nCov/spth.htm

IMPORTANT: Nova normativa de  maletes a cabina de VUELING. Consulteu aquest enllac: https://www.vueling.com/es/servicios-vueling/prepara-tu-viaje/maletas/equipaje-de-mano

Hi ha experiències que no passen desapercebudes, emocions que no s’obliden i que desitgem que perdurin per sempre.

Perquè un viatge no acaba mai, flueix al llarg del temps en els nostres records.

Viatgesd’autor /

Grups reduïts

Els nostres guies, amb gran experiència i coneixedors de les destinacions, dissenyen diferents rutes de gran interès cultural, històric i patrimonial del lloc. Els faran viure increïbles experiències, a més d’oferir-los valuosos detalls i explicar-los històries desconegudes que sens dubte els captivaran.

Destinacions /

Malaika

Novetats

Us mantenim informats de les novetats, normativa, documentació, i tot allò que pugui afectar al vostre viatge o sigui del vostre interès.

2/10/2023
EL REGNE UNIT EXIGIRÀ UNA AUTORITZACIÓ DE VIATGES ALS EUROPEUS EN 2024.

S’espera que la mesura entri en vigor durant la primavera del pròxim any

L’associació europea d’agències de viatges i turoperadors (Ectaa, per les seves sigles en anglès) ha confirmat a Acave que l’autorització de viatges electrònica (ETA) serà necessària per a viatjar al Regne Unit a partir del pròxim any.

D’aquesta manera, la intenció de l’executiu britànic d’estendre l’ús de l’autorització a la resta de països, incloent-hi els membres de la Unió Europea, a excepció d’Irlanda, s’implantarà en l’Àrea Comuna de Viatges en la primavera de 2024, anticipant a més que la data d’inici del programa serà durant la tardor o hivern de 2024. Segons l’Associació Europea del Turisme (ETOA), s’està esperant un anunci oficial sobre la seva implantació.

Tal com s’ha previst el sistema, no està contemplant un període de transició, sent necessària l’autorització fins i tot per a la realització de trànsits en la zona aèria britànica. A més, l’ETA, que tindrà un cost de 10 lliures, serà necessària per a tots els passatgers, amb independència de la seva edat.

El formulari de sol·licitud del permís de viatge es realitzarà a través d’una app per a dispositius mòbils o una pàgina web, i estarà exclusivament en anglès. No obstant això, s’està treballant en el Ministeri d’Interior del Regne Unit perquè el mateix es mostri de manera correcta en els serveis de traducció automàtica.

Dins d’aquest procés de sol·licitud, es realitzarà una biometria facial, per a la qual serà necessari carregar una fotografia o realitzar un escaneig de la pàgina de fotografia del passaport del ciutadà, per la qual cosa no serà possible realitzar el tràmit en una agència de viatges sense la presència del client.

Els ingressos recaptats amb l’ETA s’invertiran en el sistema fronterer del Regne Unit, és a dir, portes electròniques, amb l’objectiu a llarg termini de realitzar un “viatge sense contacte” a la frontera del Regne Unit sempre que sigui possible, per la qual cosa no es requeriran portes electròniques ja que altres cambres registren l’entrada.

S’espera que la integració total de les companyies aèries es completi a principis de 2024, és a dir, totes les companyies de transport al Regne Unit podran comprovar automàticament si un viatger ha rebut una ETA.

7/10/2022
Israel elimina el formulari d’ingrés facilitant l’entrada de turistes al país

La mesura entrarà en vigor a partir de la mitjanit, entre el dissabte 8 i el diumenge 9 d’octubre de 2022. Això es suma a la normativa vigent que, des del passat 10 de maig, va eliminar la necessitat de fer-se una prova serològica abans del vol.

9/9/2022
JAPÓ TORNA A PERMETRE ELS VITGES INDIVIDUALS

A partir del 7 de setembre, ja no serà necessari contractar un guia, encara que sí que haurà d’organitzar-se el viatge a través d’una agència responsable d’ajudar els viatgers a aconseguir el seu visat.
Així mateix, les persones que disposin d’un certificat de vacunació vàlid que acrediti que ha rebut les 3 dosis de la vacuna estaran exemptes de presentar una prova PCR o test d’antígens com fins ara. Si no es té la pauta completa de vacunació, continuarà sent necessari realitzar la prova en les 72 hores prèvies al viatge.

I si vols estar informat de tot

He llegit i accepto la política de privacitat

Informació de contacte

Carrer de París, 209, Pral 2a08008 BARCELONAaayats@malaikaviatges.com
Camí dels Horts, 817124 Llofriu, Gironamtribulietx@malaikaviatges.com