Català / Castellà

“El millor dels viatges sempre és el pròxim.” – Javier Reverte

*AVISOS:

“Els Estats Units elimina requisits d’ingrés per COVID-19”
Estats Units, un dels països que encara mantenia restriccions sanitàries, va anunciar l’eliminació del requisit de vacunació.
A través d’un comunicat de la Casa Blanca, el govern dels Estats Units va donar a conèixer que eliminarà el requisit de vacunació per a empleats federals i turistes estrangers que tenia per a l’ingrés al país.
La mesura entrarà en vigència el divendres 12 de maig i permetrà que els ciutadans estrangers puguin ingressar al país sense presentar un certificat de vacunació contra COVID-19 vigent.

“Anunciem que l’administració acabarà amb el requisit de vacunació contra el COVID-19 per a empleats i contractistes federals, i viatgers per via aèria al final del dia 11 de maig.”, diu el comunicat emès per la Casa Blanca.

Així, els viatgers internacionals només  necessiten la seva documentació migratòria com a passaports i visa (si aplica), per a viatjar des d’altres països cap als Estats Units.

Japó elimina tots els requisits d’entrada al país a partir del 8 de maig
Ens complau informar que aquells viatgers que ingressin al Japó a partir del 8 de maig de 2023 ja no hauran de presentar un certificat de vacunació vàlid o un certificat de prova previ a la sortida, ja que la COVID-19 passarà a reconèixer-se com una malaltia infecciosa de classe V sota la categoria de malalties infeccioses.
No obstant això, si us plau tingues en compte que les mesures de quarantena en ingressar al Japó poden enfortir-se segons sigui necessari, si ocorre un nou brot de malaltia infecciosa a l’estranger.

Fi dels controls sanitaris d’entrada a Espanya des del 21 d’octubre.
S’eliminen tots els controls sanitaris independentment de la procedència del vol o nacionalitat segons la Resolució de 18 d’octubre de 2022, de la Direcció General de Salut Pública.
La mascareta en el transport públic, inclòs l’avió, continua sent obligatòria.
https://www.sanidad.gob.es/profesionales/saludPublica/ccayes/alertasActual/nCov/spth.htm

IMPORTANT: Nova normativa de  maletes a cabina de VUELING. Consulteu aquest enllac: https://www.vueling.com/es/servicios-vueling/prepara-tu-viaje/maletas/equipaje-de-mano

Hi ha experiències que no passen desapercebudes, emocions que no s’obliden i que desitgem que perdurin per sempre.

Perquè un viatge no acaba mai, flueix al llarg del temps en els nostres records.

Viatgesd’autor /

Grups reduïts

Els nostres guies, amb gran experiència i coneixedors de les destinacions, dissenyen diferents rutes de gran interès cultural, històric i patrimonial del lloc. Els faran viure increïbles experiències, a més d’oferir-los valuosos detalls i explicar-los històries desconegudes que sens dubte els captivaran.

Destinacions /

Malaika

Novetats

Us mantenim informats de les novetats, normativa, documentació, i tot allò que pugui afectar al vostre viatge o sigui del vostre interès.

7/10/2022
Israel elimina el formulari d’ingrés facilitant l’entrada de turistes al país

La mesura entrarà en vigor a partir de la mitjanit, entre el dissabte 8 i el diumenge 9 d’octubre de 2022. Això es suma a la normativa vigent que, des del passat 10 de maig, va eliminar la necessitat de fer-se una prova serològica abans del vol.

20/9/2022
Deixa de ser necessari presentar el SpTH per a entrar a Espanya per via aèria o marítima.
També s’allibera els creuers de complir amb el document ‘Mesures sanitàries per al restabliment dels creuers internacionals’.
Els passatgers que arribin a Espanya per via aèria o marítima no hauran de presentar des d’aquest dimarts, 20 de setembre, el formulari de control sanitari Spain Travel Health (SpTH), que se’ls exigia per a accedir al país com a declaració responsable amb informació relativa al viatge, identificació personal, contacte i localització, dades epidemiològiques o amb informació del certificat de vacunació o prova diagnòstica.

Així ho recull el Butlletí Oficial de l’Estat (BOE) d’aquest dilluns en una resolució de la Direcció General de Salut Pública relativa als controls sanitaris en els punts d’entrada a Espanya.

Amb la finalitat d’afavorir la mobilitat internacional, ja no es considera necessari mantenir la utilització de l’aplicació SpTH, en quedar sense efecte l’apartat vuitè de la Resolució d’1 d’abril de 2022 de la Direcció General de Salut Pública.

 
9/9/2022
JAPÓ TORNA A PERMETRE ELS VITGES INDIVIDUALS

A partir del 7 de setembre, ja no serà necessari contractar un guia, encara que sí que haurà d’organitzar-se el viatge a través d’una agència responsable d’ajudar els viatgers a aconseguir el seu visat.
Així mateix, les persones que disposin d’un certificat de vacunació vàlid que acrediti que ha rebut les 3 dosis de la vacuna estaran exemptes de presentar una prova PCR o test d’antígens com fins ara. Si no es té la pauta completa de vacunació, continuarà sent necessari realitzar la prova en les 72 hores prèvies al viatge.

I si vols estar informat de tot

He llegit i accepto la política de privacitat

Informació de contacte

Carrer de París, 209, Pral 2a08008 BARCELONAaayats@malaikaviatges.com
Camí dels Horts, 817124 Llofriu, Gironamtribulietx@malaikaviatges.com