Català / Castellà

“El millor dels viatges sempre és el pròxim.” – Javier Reverte

*AVISOS:

Deixa de ser necessari presentar el SpTH per a entrar a Espanya per via aèria o marítima. Continua sent necessària la presentació del Certificat  COVID digital de la UE amb pauta completa de vacunació o la realització de prova PCR.

També s’allibera els creuers de complir amb el document ‘Mesures sanitàries per al restabliment dels creuers internacionals’
https://www.sanidad.gob.es/profesionales/saludPublica/ccayes/alertasActual/nCov/spth.htm

IMPORTANT: Nova normativa de  maletes a cabina de VUELING. Consulteu aquest enllac: https://www.vueling.com/es/servicios-vueling/prepara-tu-viaje/maletas/equipaje-de-mano

Hi ha experiències que no passen desapercebudes, emocions que no s’obliden i que desitgem que perdurin per sempre.

Perquè un viatge no acaba mai, flueix al llarg del temps en els nostres records.

Viatgesd’autor /

Grups reduïts

Els nostres guies, amb gran experiència i coneixedors de les destinacions, dissenyen diferents rutes de gran interès cultural, històric i patrimonial del lloc. Els faran viure increïbles experiències, a més d’oferir-los valuosos detalls i explicar-los històries desconegudes que sens dubte els captivaran.

Destinacions /

Malaika

Novetats

Us mantenim informats de les novetats, normativa, documentació, i tot allò que pugui afectar al vostre viatge o sigui del vostre interès.

20/9/2022
Deixa de ser necessari presentar el SpTH per a entrar a Espanya per via aèria o marítima.
També s’allibera els creuers de complir amb el document ‘Mesures sanitàries per al restabliment dels creuers internacionals’

Els passatgers que arribin a Espanya per via aèria o marítima no hauran de presentar des d’aquest dimarts, 20 de setembre, el formulari de control sanitari Spain Travel Health (SpTH), que se’ls exigia per a accedir al país com a declaració responsable amb informació relativa al viatge, identificació personal, contacte i localització, dades epidemiològiques o amb informació del certificat de vacunació o prova diagnòstica.

Així ho recull el Butlletí Oficial de l’Estat (BOE) d’aquest dilluns en una resolució de la Direcció General de Salut Pública relativa als controls sanitaris en els punts d’entrada a Espanya.

Amb la finalitat d’afavorir la mobilitat internacional, ja no es considera necessari mantenir la utilització de l’aplicació SpTH, en quedar sense efecte l’apartat vuitè de la Resolució d’1 d’abril de 2022 de la Direcció General de Salut Pública.

 
9/9/2022
JAPÓ TORNA A PERMETRE ELS VITGES INDIVIDUALS

A partir del 7 de setembre, ja no serà necessari contractar un guia, encara que sí que haurà d’organitzar-se el viatge a través d’una agència responsable d’ajudar els viatgers a aconseguir el seu visat.
Així mateix, les persones que disposin d’un certificat de vacunació vàlid que acrediti que ha rebut les 3 dosis de la vacuna estaran exemptes de presentar una prova PCR o test d’antígens com fins ara. Si no es té la pauta completa de vacunació, continuarà sent necessari realitzar la prova en les 72 hores prèvies al viatge.

28/1/2022
La UE introduirà noves restriccions de viatge basades en individus a partir de l’1 de febrer.

Segons aquesta decisió, s’han d’aixecar totes les restriccions a la lliure circulació per als viatgers que posseeixin un certificat COVID digital de la UE que acrediti que han estat vacunats amb almenys dos vacunes COVID-19 en els últims 270 dies, un certificat de recuperació de COVID-19 emès en els últims 180 dies, o resultat negatiu d’una prova realitzada en les últimes 72 hores si és PCR o en les últimes 24 hores si és una prova ràpida d’emergència.

Aquells que no posseeixin un certificat EU Digital COVID han de realitzar la prova de COVID-19 24 hores abans o després de l’arribada. Queden exempts els nens menors de 12 anys, així com aquells amb una funció o necessitat essencial, i els viatgers transfronterers.

I si vols estar informat de tot

He llegit i accepto la política de privacitat

Informació de contacte

Carrer de París, 209, Pral 2a08008 BARCELONAaayats@malaikaviatges.com
Camí dels Horts, 817124 Llofriu, Gironamtribulietx@malaikaviatges.com